2-gangs skjult slide

Den er laget av kaldt jern med høy styrke som har sterk ramme for å sikre stabil og pålitelig drift. Og den har stor kapasitet som den er tilgjengelig for å motstå vekten opp til 15 kg. Endurable, det er vanntett og anti-korrosjon at den kan brukes i lang tid. Dessuten er det praktisk å vedlikeholde og rengjøre, forlenge levetiden og gjøre det kostnadseffektivt.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Den 2-doble skjulte glideren er en viktig komponent som er i stand til å sørge for at utstyret fungerer jevnt og konsistent.

-Det er laget av kaldt jern med høy styrke som har sterk ramme for å sikre stabil og pålitelig drift. Og den har stor kapasitet som den er tilgjengelig for å motstå vekten opp til 15 kg.

- Ved å legge til det raffinerte arbeidet, er den 2- doble skjulte glideren glatt og glanset som berører komfortabelt. Og den er bærbar med lett vekt og liten størrelse som er lett å flytte og bære, og reduserer transportkostnadene sterkt.

-Endurable, det er vanntett og anti-korrosjon at den kan brukes i lang tid. Dessuten er det praktisk å vedlikeholde og rengjøre, forlenge levetiden og gjøre det kostnadseffektivt.

-Det er praktisk og nyttig at det er mye brukt i det daglige livet, for eksempel dørvinduet.

-Produktet med gode standarder, den dobbelte skjulte glideren har overlegen kvalitet som er lett å betjene som en person kan håndtere med lysbildet raskt.

spesifikasjon

Navn

Engros 17MM Ball Bearing Slide 2-fold Skjult Slide Ball Sliding Track

Modell

JPA004

funksjon

To-lagers mini-lysbilde

Materiale

Kaldt jern

Bli ferdig

Sink, hvit, svart

lengde

10” -14”

Bredde

17mm

tykkelse

0,8 * 0,8 / 1,0 * 1.0mm

pakking

Ett par i en polybag, deretter setter 50 i en kartong

MOQ

1000pairs

Lastekapasitet

10-15kgs

Fordeler:

åpne og lukke: 50.000 sykluser; bestått 24-timers saltsprøytestest

garantert

2 år fra Salg

Velkommen til grossisthøy kvalitet og holdbar 2-gangs skjult glidebrytning fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel