3 Fold Ball Bearing Slide

Laget av forkølt jern med høy styrke, det har solid konstruksjon som er tilgjengelig for å bære tunge vekter opp til 45 kg. Og det er lett med liten størrelse som er lett å vedlikeholde og betjene. Det er fasjonabelt og elegant med det raffinerte arbeidet, som er mye brukt i kjøkken, kontor, butikkarmatur, institusjonelle og boligarbeid.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Det 3-fulle kulelageret er profesjonelt utformet slik at det er spesialisert i sin unike, mykere effekt, som kan holde stabil og rolig drift med lav støy som du ikke vil påvirke andre.

-Mad av c gammelt belagt jern med høy styrke, det har solid konstruksjon som er tilgjengelig for å bære tunge vekter opp til 45 kg. Og det er lett med liten størrelse som er lett å vedlikeholde og betjene.

- På grunn av den gode behandlingen har glidebryteren en sinkfinish som er glatt og glanset uten burrs, og sørger for den behagelige bruken av opplevelsen. Og det er vanntett og anti-korrosjon, og utvider sitt levetid sterkt at det kan brukes igjen og igjen.

-Det er fasjonabelt og elegant med det raffinerte arbeidet, som er mye brukt i kjøkken, kontor, butikkarmatur, institusjonelle og boligarbeid.

-Produktet med strenge krav, har den 3-kule glidebjelken en førsteklasses kvalitet som er miljøvennlig og brukervennlig at den ikke inneholder skadelige stoffer, noe som sikrer at den glatte og pålitelige driften.

spesifikasjon

Navn

Engros Center Undermount skuffeskinner 45MM rustfritt stål kullager 3 Fold Ball Bearing Slide

Modell

JPA001

Materiale

Forkjølt jern

Bli ferdig

sink

Lengde

10” -24”

Tykkelse

1.2 * 1.2 * 1.5mm

Bredde

45mm

MOQ

1000pairs

Laster kapasitet

45 Kgs

Fordeler

åpne og lukke: 50 000 sykluser; bestått 48 timers saltsprøytestest

garantert

2 år fra Salg

Velkommen til grossisthøykvalitets og slitesterk 3-times kullager fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel