Ball Bearing Slide Rails

Det er en to-lags mini lysbilde som er produsert av kaldt jern som det har høy styrke som er i stand til å motstå vekten opptil 15 kg for å støtte skuffen med jevn og utmerket ytelse. God behandling, den har glatt overflate med sink, hvit eller svart overflate, noe som gjør det vanntett og korrosjon. Og det er gjengjeld med langvarig servicetid at den kan opprettholde arbeidet i lang tid.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Disse kulelager glideskinner er konstruert med stålkullager for å gi jevn og nøyaktig drift som kan fungere med lav støy, noe som ikke skader dagliglivet eller arbeidet.

-Det er et tolags mini-lysbilde som er produsert av kaldt jern som har høy styrke, som er i stand til å motstå vekten opptil 15 kg for å støtte skuffen med jevn og utmerket ytelse.

-God behandling, den har glatt overflate med sink, hvit eller svart overflate, noe som gjør det vanntett og korrosjon. Og det er gjengjeld med langvarig servicetid at den kan opprettholde arbeidet i lang tid.

-Det er dessuten lett med liten dimensjon at det er praktisk å bevege seg og bære siden det tar liten plass. Og det er luktfritt og giftfritt at det ikke inneholder skadelige stoffer, ingen UV-stråling, som gir et komfortabelt og sunt arbeidsmiljø.

-Produkt med strenge krav, disse   Kulelager glideskinner har overlegen kvalitet som er mye brukt i arkivskap, pultstoler og generell lagring skuffer.

spesifikasjon

Navn

Engros 17MM Ball Bearing Slide 2-fold Skjult Slide Ball Sliding Track

Modell

JPA004

funksjon

To-lagers mini-lysbilde

Materiale

Kaldt jern

Bli ferdig

Sink, hvit, svart

lengde

10” -14”

Bredde

17mm

tykkelse

0,8 * 0,8 / 1,0 * 1.0mm

pakking

Ett par i en polybag, deretter setter 50 i en kartong

MOQ

1000pairs

Lastekapasitet

10-15kgs

Fordeler:

åpne og lukke: 50.000 sykluser; bestått 24-timers saltsprøytestest

garantert

2 år fra Salg

 


Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk glidebeskyttelse fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel