Center Undermount skuffesklier

For å sikre stabil drift med utvidet servicetid, har den sinkfinish at den ikke bare er motstandsdyktig mot korrosjon, støv og oksygen, men også vanntett at den kan brukes i lang tid. Ergonomisk, den har liten størrelse og lett vekt som er bærbar med enkel transport. Og det er brukervennlig at du enkelt og raskt kan installere skuffens lysbilder.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Disse senter undermonterte skuffeskinner er profesjonelt utformet for kjøkkenskap og toaletter som er tilgjengelige for å gi jevn drift og maksimal pålitelighet for en levetid, slik at du enkelt kan åpne eller lukke skuffen.

- For å sikre stabil drift med utvidet servicetid, har den sinkfinish at den ikke bare er motstandsdyktig mot korrosjon, støv og oksygen, men også vanntett at den kan brukes i lang tid.

-Ergonomisk, den har liten størrelse og lett vekt som er bærbar med enkel transport. Og det er brukervennlig at du enkelt og raskt kan installere skuffens lysbilder.

-Det er designet med den store kapasiteten som er tilgjengelig for å bære vekten opp til 45 kg. Og det er slitesterkt med slitestyrke som kan opprettholde drift i lang tid.

-Miljøvennlig, disse senterene har ikke forurensning og ingen UV-stråling, noe som ikke forårsaker skade på mennesker og natur. I tillegg er det av overlegen kvalitet siden den er laget med gode standarder.

spesifikasjon

Navn

Engros Center Undermount skuffeskinner 45MM rustfritt stål kullager 3 Fold Ball Bearing Slide

Modell

JPA001

Materiale

Forkjølt jern

Bli ferdig

sink

lengde

10” -24”

tykkelse

1.2 * 1.2 * 1.5mm

bredde

45mm

MOQ

1000pairs

Laster kapasitet

45 Kgs

Fordeler:

åpne og lukke: 50 000 sykluser; bestått 48 timers saltsprøytestest

garantert

2 år fra Salg

Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterkt senter undermount skuff glidelåser fra Glory Hardware, som er kjent som en av de profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel