Kraftige låseskuffer

Laget av premium stål med slagfasthet og høy styrke, den er tilgjengelig for å bære vekten opptil 45 kg, som er vanntett og korrosjon som den kan opprettholde samme etter langvarig bruk. Den er bærbar med den lille dimensjonen samt lett vekt som er praktisk å bevege seg og bære. I tillegg er det lett å vedlikeholde, og utvider sin levetid sterkt.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-The Heavy Duty Locking Slider Slides er i stand til å gi en lås inn, lås ut funksjon, som er egnet for mobile applikasjoner som RVs, verktøy lastebil verktøykasser, brannbiler, ambulanser, og andre mobile applikasjoner.

-Det ergonomiske prinsippet har det praktisk å bruke med enkel betjening som du enkelt kan styre enheten, forårsaker liten støy som ikke vil påvirke andre.

-Mad av premium stål med slagfasthet og høy styrke, er den tilgjengelig for å bære vekten opp til 45 kg, som er vanntett og korrosjon som den kan opprettholde samme etter langvarig bruk.

-Det er bærbart med liten dimensjon samt lett vekt som er praktisk å bevege seg og bære. I tillegg er det lett å vedlikeholde, og utvider sin levetid sterkt.

-Produktet med strenge standarder, har Heavy Duty Locking Drawer Slides garantert kvalitet, holdbar livssirkel og raffinert håndverk som er ganske kostnadseffektivt og fasjonabelt som du kan kjøpe fra vårt firma til en rimelig pris.

spesifikasjon

Navn

Engros Kjøkken Wire Basket Slide Heavy Duty Lås Skuff Slides 76MM Self Lock Skuff Slide

funksjon

For kjøkkentrådkurv

Modell

JPA016

Materiale

Stål

Bli ferdig

Sink / Elektroforese

lengde

10” -38” ,
Størrelsen kan gjøres som kundeforespørsel

tykkelse

1.2 * 1.2 * 1.5mm

Bredde:

45mm

pakking

Ett par i en polybag, deretter 10 sett i en kartong

Installasjonsgap:

Sporfeste på siden er 12,7 +/- 0,1mm

MOQ

1000pairs

Laster kapasitet

45 Kgs

Fordeler:

åpne og lukke: 50 000 sykluser; bestått 48 timers saltsprøytestest

garantert

2 år fra Salg


20.jpg

Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterkt heavy duty låseskuffer fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel