Heavy Duty Drawer Runners

Med den vitenskapelige designen er den tilgjengelig for å jobbe stille, at den har liten lyd når skuffen er lukket eller åpen. Det er også praktisk å vedlikeholde og rengjøre, forlenge levetiden. For å forlenge levetiden, har den god behandling med sinkfinishen at den er motstandsdyktig mot korrosjon og oksygen, samt vanntett at den kan brukes mange ganger, noe som er ganske kostnadseffektivt.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Disse kraftige skuffeskinnerene er profesjonelt utformet med den store kapasiteten at de kan motstå varene opptil 53 kg, som har den robuste konstruksjonen i stål av høy kvalitet med høy styrke.

-Det er de komplette skuffene som kan utføres jevnt og konsekvent med jevn handling og høy sidestabilitet. Lett, det er bærbart som tar opp lite plass, og bidrar til å spare transportkostnadene.

- Med den vitenskapelige designen er den tilgjengelig for å jobbe stille, at den har liten støy når skuffen er lukket eller åpen. Det er også praktisk å vedlikeholde og rengjøre, forlenge levetiden.

- For å forlenge levetiden har den god behandling med sinkfinishen at den er motstandsdyktig mot korrosjon og oksygen, samt vanntett at den kan brukes mange ganger, noe som er ganske kostnadseffektivt.

Miljøvennlig inneholder disse kraftige skuffløpene ingen skadelige stoffer som behandles av vårt firma med garantert kvalitet, stabil og pålitelig drift og komplett pris.

spesifikasjon

Navn

Factory Grossist 53MM Heavy Duty Drawer Runners Heavy Duty Skuff Slides Heavy Duty Slides

Modell

JPAS015

Materiale

Stål

Bli ferdig

sink

lengde

12” -24”

pakking

Ett par i en polybag, deretter settes 5 i en kartong

MOQ

1000pairs

Laster kapasitet

53kgs

Fordeler:

åpne og lukke: 80.000 sykluser; bestått 48 timers saltsprøytestest

garantert

2 år fra Salg

Velkommen til grossister av høy kvalitet og slitesterke heavy duty-løpere fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel