Enkelt forlengelse Undermount skuff Skyv med myk lukking, (med plast justeringspinne)

Produktdetaljer Grunnleggende info Modell NO.:663F/662F Navn på lysbilde: Halve forlengelse Trykk for å åpne skjult skinne Merke: Kav Modellnr .:JPAS011 Avslutt: Forzinket Lengde: 250mm_600mm Tykkelse: 1,4 * 1,5mm Lastetest: 25kg Lukk-åpen Test: 50, 000 Times Salt Spray Test: 48 timer Installasjon: Undermount ...

Produktdetaljer

Produkt detalj

Grunnleggende informasjon

produktbeskrivelse

spesifikasjoner
Tre ganger berørt åpent skjult styrespor
1. Håndter fri berøring åpen;
2. Enkel installasjon og demontering;
3. Pass 50 000 nærtest test

Produktfordeler:
1. Vårt lysbilde har blitt solgt mer enn 20 000 000 sett over hele verden for nå, noe som viser at våre produkter har høy kvalitet og konkurransedyktig pris.
2. Håndter fri berøring åpen.
3. Med skuffekontakt er både montering og demontering enkelt og raskt.
4. Med spesiell justeringsanordning kan installasjonsproblemet reduseres ved å justere konstruksjonsfeilen.

Hvorfor stoler du på oss?
1. Running business er like viktig som å være en ærlig mann. Derfor kommer ærlighet alltid først. Mange kunder har nøl med å velge leverandører på internett, fordi de er mistenkelige for leverandørens ærlighet. Kingwen Liang er den ledende figuren av hengslingsbloggen markedsføring, som eier "hengsel ekspert forklarer hengslene" og "lære glid fra ekspert" spesielle kolonner, som får øye med mange hengslede industri veteraner, publiserer flere hundre bransjelignende artikler , som tilbyr næringsinnsidere og kunden mange verdifulle ressursressurser for å lære mer om markedsføring og installasjon og bruk av hengsel og lysbilde.

2. Det er en annen utfordring for onlineleverandøren at kundene vil lure på om leverandøren er en agent eller produsent, kan vi få hengsel og glide med superkvalitet og konkurransedyktig pris. Kav internasjonale Wantong fabrikk er en av de tidligste hengsel-lys fabrikkene i Kina. I 1981 begynte vi å produsere dør- og vindusvare, vindusglass og elektroplating. I 1991 forsøkte vi å fokusere på forskning og utvikling av pulverbelegget. I 1995 begynte vi å være oppmerksom på forskning og utvikling av kulelager lysbilde, blir den første kinesiske fabrikken som produserte kulelager lysbilde. I 2000 konsentrert vi oss om forskning og utvikling av concealedhinge. I 2003 var vi sentrert om forskning og utvikling av skjult lysbilde. I 2006 fokuserte vi på forskning og utvikling av damper og lansert mykt nært lysbilde, dobbeltveggslideskinne og automatisk lukket hydraulisk hengsel. Vårt produkt har bestått den internasjonale kvalitetssertifiseringen, SGS. I tillegg eksporteres våre produkter til mer enn 100 land og distrikter. Hvis du vil vite mer om oss, kan du gå gjennom selskapets nettside

3. Dessuten er det flere grunner til at du kan stole på oss: Flere tiårs rik erfaring, lansering av markedsorientert og kostnadseffektivt produkt, sterk e-markedsføring, livstidsgaranti, perfekt ettersalgsservice, etc.

Navn på lysbildet tre ganger berørt åpen skjult styrespor
Merke Kav
Modell nr. JPAS011
Bli ferdig sink belagt
materiale miljøvennlig galvanisert ark
Lengde 250mm-600mm
Pakking 10set / CTN
Lasttest 25kg
Lukk-åpen test 50.000 ganger
Saltsprøytestest 48 timer
Installasjon undermount
applikasjon Møbler, skap, kjøkken, bad, etc.
OEM og tilpasse OEM og tilpassing er tilgjengelig.

 Kontakt nå


SHANGHAI GLORY HARDWARE en profesjonell produsent og designer i møbler beslag i Shanghai, Kina. Alle våre produkter er i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder og er verdsatt på en rekke markeder rundt om i verden.

    Produktene omfatter hovedsakelig kabinettslange , skuffglass , kulelager , skuffelåse , håndtak , kasterhjul , sofaben , PVC-kantbånd , kjøkkenkurv etc. Med 15 års erfaring i maskinvareindustrien, tilbyr vi tilpassede løsninger og one-stop service for deg, vi leverer 10 serier, inkludert 3000 elementer av møbler maskinvare.
    Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer!Forespørsel