Kjøkken skap dørhåndtak

Med det vitenskapelige og ergonomiske prinsippet har det en jevn overflate uten burr og ingen skarpe punkter som føles behagelig. I tillegg har den motstand mot vann, støv og korrupsjon, og forlener levetiden betydelig. Ved å gjennomføre testen av ISO9002 og SGS, er disse dørhåndtakene til kjøkkenskapet av førsteklasses kvalitet med stabil drift, lang servicetid og lett vedlikehold som er populære blant markedet.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Disse kjøkkenskap dørhåndtak produsert med raffinert håndverk har moderne stil og fasjonable utseende som er tilgjengelige for å matche og forbedre stilen på kjøkkenet ditt.

-Den er laget av premium aluminium med høy styrke at den er sterk og solid. Og den har liten dimensjon og lett vekt som er praktisk å installere med enkel operasjon som kan gjøres innen mnutes.

- Med det vitenskapelige og ergonomiske prinsippet har det en jevn overflate uten burr og ingen skarpe punkter som føles behagelig. I tillegg har den motstand mot vann, støv og korrupsjon, og forlener levetiden betydelig.

-Durable, det er den kostnadseffektive en som den kan brukes om og om igjen. Det er mye brukt i det daglige livet, for eksempel skrivebordet, toalettbordet, kontorbordet og så videre.

- Ved å gjennomføre testen av ISO9002 og SGS, er disse dørhåndtakene til kjøkkenskapet av førsteklasses kvalitet med stabil drift, lang servicetid og lett vedlikehold som er populære blant markedet.

spesifikasjon

Navn

Engros Morden Garderobeskap Håndtak Aluminium Profil Håndtak Aluminium Håndtak Og Knott

Modell

HA008

Materiale

Alumunun

Bli ferdig

CP / SN

Cc ength

64/96/128 / 160MM

Høyde

35mm

Pakking

Hver i en polybag med 2 skruer, 100 stk per eske

MOQ

1000pairs

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish Passet 48 timer salt sprøytestest

garantert

2 år fra SalgVelkommen til engros høy kvalitet og slitesterk kjøkkenskap dørhåndtak fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel