Brushed Nickel Cabinet Trekker

På grunn av den vitenskapelige utformingen er det praktisk å bruke, som også er lett å vedlikeholde og rengjøre, og utvider sitt levetid. Og det er anti-korrosjon at den er designet med den lange levetiden at den kan brukes igjen og igjen.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Disse Brushed Nickel Cabinet Pulls er laget av keramikk og sink legering som er miljøvennlige som skapet trekker er luktfri og giftfri, gjør ingen skade på menneskekroppen.

-Det er hovedsakelig designet for garderobe, skap, bokhylle og så videre for å åpne og lukke skapet enkelt og raskt med mindre innsats.

- På grunn av det vitenskapelige designet, er det praktisk å bruke, som også er lett å vedlikeholde og rengjøre, og utvider sitt levetid. Og det er anti-korrosjon at den er designet med den lange levetiden at den kan brukes igjen og igjen.

-Raffinert håndverk, det er elegant at den har jevn overflate uten burr som passer for soverommet til jentene. Og det er lett å installere at en person er nok til å håndtere situasjonen.

- Siden vårt firma har rik erfaring som har spesialisert seg på dette feltet i mange år, har disse Brushed Nickel Cabinet Pulls garantert kvalitet som kan fungere jevnt og konsistent med fremragende ytelse.

spesifikasjon

Navn

Engros Keramisk Skuff Knotter Brushed Nickel Cabinet Trekker Messing Skuff Trekk

Modell

HC012

Materiale

Keramisk + sinklegering

Bli ferdig

AB / AC / SN

Cc ength

96 / 128mm

Høyde

32mm

Pakking

Hver i en polybag med 2 skruer, 250 stk per eske

MOQ

1000pairs

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish Passet 48 timer salt sprøytestest

garantert

2 år fra SalgVelkommen til engroshøykvalitets og slitesterk børstet nikkelkabinett fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.

Forespørsel