Olje Gullet Bronse Kabinettrekk

Oljeforbrenne bronskabinettene tar i bruk avansert overflatebehandlingsteknologi for å holde utseendet i det våte og forurensede miljøet i lang tid. Det er også anti-slitasje og anti-kollisjon.

Produktdetaljer

Beskrivelse:

Oljeforbrenne bronskabinettene tar i bruk avansert overflatebehandlingsteknologi for å holde utseendet i det våte og forurensede miljøet i lang tid. Det er også anti-slitasje og anti-kollisjon. Materialet i produktet er miljøvennlig og tredimensjonalt. Dette materialet beriker utformingen av skap og dører. Det er mye brukt innen møbler skap dekorasjon.

spesifikasjoner


Navn

Olje Gullet Bronse Kabinettrekk

Modell

HC013

Materiale

Keramisk + sinklegering

Bli ferdig

AB / AC / SN

Cc ength

96 / 128mm

Høyde

32mm

Pakking

Hver i en polybag med 2 skruer, 250 stk per eske

MOQ

1000pairs

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish Passet 48 timer salt sprøytestest

garantert

2 år fra Salg

detaljer:

1. Den overordnede formen på oljebrytende bronse kabinettrekk er vakker. Den er laget av høykvalitets bronse materiale i ett stykke, så det er sterkt og sterkt.

2. Den har naturlige glatte linjer, overflaten på utskriften er ikke lett å falme, og kan opprettholde en langvarig glans.

3. Håndtakets overflate er oljepolert og overflaten er glatt uten å skade hånden.

4. Produktene er tilgjengelige i en rekke stilarter og stiler, og vi tilbyr et bredt utvalg av plasser som passer til forskjellige stiler av møbler.Relaterte produkter:

1946.jpg1948.jpg

Velkommen til grossisthøykvalitets og slitesterkt oljebrannet bronsett fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel