Stainless Steel Cabinet Pull

Den er produsert av overlegen rustfritt stål med høy styrke som er sterk nok. Og den har glatt overflate på grunn av den gode behandlingen at den ikke har noen riper, noe som gir et komfortabelt og trygt arbeidsmiljø. Lett, den er bærbar som er lett å flytte og bære. Det er også luktfritt og miljøvennlig at det ikke inneholder farlig forurensning, som også er brukervennlig.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Den rustfrie stålskapet trekk er mye brukt som håndtaket av skap på kjøkkenet eller badet som du enkelt kan åpne eller lukke døren.

-Det er produsert av overlegen rustfritt stål med høy styrke som er sterk nok. Og den har glatt overflate på grunn av den gode behandlingen at den ikke har noen riper, noe som gir et komfortabelt og trygt arbeidsmiljø.

-Ved motstand mot korrosjon, vann, støv og oksygen, er det praktisk å opprettholde det som er tilgjengelig for å opprettholde det samme etter langvarig bruk, og utvider sin livssirkel sterkt, slik at den kan brukes igjen og igjen.

-Viktig, den er bærbar som er lett å flytte og bære. Det er også luktfritt og miljøvennlig at det ikke inneholder farlig forurensning, som også er brukervennlig.

-Forarbeidet med strenge krav, har kabinett i rustfritt stål kabinett med enkel stil en førsteklasses kvalitet som er i stand til å operere jevnt og konsekvent med fremragende ytelse.

Produkt spesifikasjon

Type: Håndtak / knapp for kjøkkenskap
Vare nr .: HS003
Materiale: Rustfritt stål 201/316
Farge Børstet nikkel
bruk Skuff / garderobe / skap / skap / ved siden av bord / badskap
Størrelse: 15 * 15MM
CC: 96/128/160/196 / 224mm
Lengde: 111/143/175/207 / 239mm
Høyde: 35mm
MOQ: 1000pcs
Type: Moderne design i rustfritt stål håndtak av firkantet form hult håndtak


01.jpg10.jpg

09.jpg

Velkommen til grossisthøy kvalitet og slitesterk rustfritt stålskap fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel