Hjørne skap dørhengsler

Den er laget av premium stål med høy styrke som har robust konstruksjon for å sikre stabil og pålitelig drift, som fortsatt er lett at den er praktisk å bære og flytte. På grunn av den gode behandlingen, har den nikkelfinish uten burr, som berører komfortabel at det er ufarlig for menneskekroppen, og gir den fantastiske bruken av opplevelsen.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Disse hjørnesett dørhengsler er profesjonelt utformet for å bli installert på hjørneskapet som hovedsakelig brukes for å minimere støyen som oppstår ved kollisjon med skapet når døren er lukket.

-Det er laget av toppstål med høy styrke som har solid konstruksjon for å sikre stabil og pålitelig drift, som fortsatt er lett, slik at den er praktisk å bære og flytte.

- Med den vitenskapelige og ergonomiske utformingen er det enkelt å bruke at det kan fungere med lav støy som ikke forårsaker skade på det daglige livet eller arbeidet. Og det er lett å vedlikeholde og rengjøre, og forlenge levetiden.

- På grunn av den gode behandlingen har den nikkelfinish uten burrs, som berører komfortabelt at det er ufarlig for menneskekroppen, og gir den fantastiske brukeropplevelsen.

-Produktet med strenge krav, er disse hjørnesjiktdørhengslene av førsteklasses kvalitet, raffinert håndverk samt utvidet levetid som det kan brukes om og om igjen, noe som er en kostnadseffektiv løsning.

spesifikasjon

Navn

Distributør JPHH007A Specialty Hinges hjørne Cabinet Door Hinges 150 graders skjult skap dørhengsel

Modell

JPHH007A

Materiale

Stål

Bli ferdig

nickle

Åpen vinkel

165degree

Dybde av hengselkopp

11.3mm

Diameter av hing cup

35mm

Hole avstand

45/48 / 52mm

Fordeler:

åpne og lukke: 80.000 sykluser; bestått 24-timers saltsprøytestest

garantert

2 år fra Salg

Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk dørhengsler fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel