Møbler Justerbar Hengsel

-Det er praktisk å bruke at møblene kan fungere fleksibelt som er lett å kontrollere. Og er er ergonomisk at den ikke har noen farlige stoffer, så vel som ingen UV-stråling, gjør ingen skade på menneskekroppen og beskytter miljøet. Med den vitenskapelige designen har den liten dimensjon og lett vekt som tar liten plass til at det ikke vil påvirke utseendet på møblene som fortsatt kan se fasjonable og attraktive ut.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Møblerets justerbare fjærhengsel er den viktige delen av møblene for å sikre at justerbar fjærhengsel fungerer jevnt og konsistent med enestående ytelse.

-Det er praktisk å bruke at møblene kan fungere fleksibelt som er lett å kontrollere. Og er er ergonomisk at den ikke har noen farlige stoffer, så vel som ingen UV-stråling, gjør ingen skade på menneskekroppen og beskytter miljøet.

- Med den vitenskapelige designen har den alle dimensjoner og lette vekter som tar liten plass til at det ikke vil påvirke utseendet til møblene som fortsatt kan se fasjonable og attraktive ut.

-Det kan brukes på et bredt spekter av applikasjoner, inkludert verktøykasser, skuffer, skuffer, industrielle skuffer, brann-enheter, elektroniske skap og mange flere.

-Bortsett, det er slitesterk med lang livssirkel som den kan brukes om og om igjen, noe som er en kostnadseffektiv løsning for å gi jevn og pålitelig drift.

-Our selskap med rik erfaring er tilgjengelig for å gi møblene justerbare fjærhengsel med overlegen kvalitet og konkurransedyktig pris.

spesifikasjon

Navn

Distributør JPHC017 Møbler Justerbar SpringHinge Vindu Og Dørhengsling

Modell

JPHC017

funksjon

180 graders klips på hengsel

Bli ferdig

nickle

Vekt:

tung

Dybde av hengselkopp

11.3mm

Diameter av hing cup

35mm

Hole avstand

45/48 / 52mm

Fordeler:

åpne og lukke: 80.000 sykluser; bestått 48 timers saltsprøytestest

garantert

2 år fra Salg


Velkommen til engros høy kvalitet og holdbare møbler justerbar vår hengsel fra Glory Hardware, som er kjent som en av de profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel