Rustfritt Stål Kjøkkenvaske

Ved å vedta det overlegen rustfrie stålet med høy styrke, har den solid konstruksjon som støtter den stabile og pålitelige driften av kjøkkenvasken. Det er grønt og ergonomisk at det ikke inneholder skadelige stoffer. Endurable, det har lang levetid at den kan brukes i lang tid med motstand mot korrupsjon, støv og oksygen.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Reservis Kjøkkenvaske er det uunnværlige verktøyet for å vaske grønnsaker eller vasker som hovedsakelig er designet for kjøkkenet.

-Adopsering av overlegen rustfritt stål med høy styrke, det har solid konstruksjon som støtter den stabile og pålitelige driften av kjøkkenvasken. Det er grønt og ergonomisk at det ikke inneholder skadelige stoffer.

-Med krom- eller satinpolert, har den glatt overflate uten burrs, noe som ikke forårsaker skade på dine milde hender med komfortabel bruk av erfaring. Og den har stor kapasitet som du kan håndtere et stort antall retter på en gang.

-Den har moderne stil med utsøkt håndverk at den har elegant utseende som kan være kompatibelt med kjøkkenet ditt.

-Endurable, det har lang levetid at den kan brukes i lang tid med motstand mot korrupsjon, støv og oksygen.

-Robert Stål Kjøkkenvaske laget av vårt firma har garantert kvalitet at det er en god løsning for kjøkkenet ditt med stabil og utmerket ytelse.

spesifikasjon

Navn

Engros Rustfritt Stål Kjøkkenvaske Kjøkkenvaske Fremstilling Italiensk Kjøkkenvaske Dobbel Kjøkkenvaske Granitt Kjøkkenvaske

Modell

SI002

Materiale

rustfritt stål

Bli ferdig

Chrome / satinpolert

størrelse

820 * 430 * 220mm

tykkelse

1.0mm / 1.2mm

vekt

10kg

Pakking

1 stk i en polybag, deretter i en eksportkartong

MOQ

100stk

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish 48 timer salt test, Tyskland kvalitet

garantert

2 år fra Salg

Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk rustfritt stål kjøkkenvask fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel