Skjult kabinettlås

Det er i stand til å gi den krom eller svarte overflaten at den har den glatte overflaten uten grotter, noe som gjør den motstandsdyktig mot korrosjon, vann og oksygen. I tillegg er det holdbart med lang levetid at den kan brukes i lang tid. Designet med det vitenskapelige og ergonomiske prinsippet, er det enkelt å bruke med enkel betjening at du kan låse eller låse opp kabinettet med nøkkelen. Og det er superlys med liten dimensjon, som er praktisk å bevege seg.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Den skjulte kabinettlåsene er laget av forzink legering med høy styrke som er tilgjengelig for å låse skapet for å lagre tingene i god stand med fremragende ytelse. Og det er luktfritt og miljøvennlig at det ikke har noen farlige stoffer.

-Det er i stand til å gi krom eller svart overflate at den har den glatte overflaten uten grotter, noe som gjør den motstandsdyktig mot korrosjon, vann og oksygen. I tillegg er det holdbart med lang levetid at den kan brukes i lang tid.

-Designet med det vitenskapelige og ergonomiske prinsippet, er det enkelt å bruke med enkel betjening som du kan låse eller låse opp kabinettet med nøkkelen. Og det er superlys med liten dimensjon, som er praktisk å bevege seg.

-Det er delikat med utsøkt håndverk at det er moterikt og attraktivt, og gir den behagelige brukeropplevelsen. Det er mye brukt for skapet, skrivebordet og kontortabellen.

Utviklet av ISO9002 og SGS, den   Skjult kabinettlås har garantert kvalitet som produseres av vårt firma med strenge krav.

spesifikasjon

Navn

Engros kabinettlås lås for skuffer Skjult kabinettlås Skrivebord med lås

Modell

JPL015 for tre skuffer og mer

Materiale

Sinklegering

Bli ferdig

Chrome / svart

Installer tykkelse

14-22mm

Diameter av hode

19mm

Pakking

Med to nøkkel hver lås i en polybag, 12 stk per midtboks, 120 stk per eske

MOQ

2400pcs

Sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish Passet 48 timer salt spray test, Tyskland kvalitet

garantert

2 år fra Salg


Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk kabinettlås fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel