Hjem > Nyheter > Innhold

Skuffebjelke Euro Type Runner / Corredica Telescopica

Jan 29, 2018

Produkt detalj

Grunnleggende informasjon

  • Materiale: Jern

  • Struktur: Tre Knuter

  • Slide Type: Steel Ball Type

  • Tilstand: Ny

  • Spesifikasjon: Bredde: 35mm og 45mm, Lengde: 10 "-26"

  • HS-kode: 8302420000

produktbeskrivelse

SHANGHAI GLORY HARDWARE leverer alle slags kulelager skuffer og skaper dørhengsler, som inkluderer vanlige kulelager skuffeskinner, myk lukking og trykk for å åpne skuffeskinner, hydraulisk hengsel, toveis og enveis kabinettdørhengsel. Disse maskinvareprodukter med høy ytelse, holdbar kvalitet, er tilgjengelige i et bredt spekter av applikasjoner som garderobeskap, kjøkkenmøbler, verktøykasse og hvor som helst som nyter den myke og lydløse ytelsen til skuffeskjermene og hengslene. Vi tilbyr fleksibiliteten til OEM uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
Nå har SHANGHAI GLORY HARDWARE æren til å betjene et omfattende nettverk av kunder fra Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia for mellomstore og høykvalitets markeder.SHANGHAI GLORY HARDWARE en profesjonell produsent og designer i møbler beslag i Shanghai, Kina. Alle våre produkter er i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder og er verdsatt på en rekke markeder rundt om i verden.

    Produktene omfatter hovedsakelig kabinettslange , skuffglass , kulelager , skuffelåse , håndtak , kasterhjul , sofaben , PVC-kantbånd , kjøkkenkurv etc. Med 15 års erfaring i maskinvareindustrien, tilbyr vi tilpassede løsninger og one-stop service for deg, vi leverer 10 serier, inkludert 3000 elementer av møbler maskinvare.
    Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer!