Hjem > Nyheter > Innhold

PVC Edge Banding Tape

Jun 27, 2017

Produktdetaljer

Grunnleggende informasjon

 • Bruk: Cabinet

 • Fargepassering 96%: Høy kvalitet

 • Prøv gratis: SGS-sertifisering

 • Tilpasset: Verdifull

 • Varemerke: tilpasset

 • Spesifikasjon: ISO

 • Opprinnelse: Shanghai

 • HS-kode: 3926909000

produktbeskrivelse

GLORY PVC edge banding fordeler:

1. Den største leverandøren i Nord-Kina og nær havnehavnen i Shanghai havn.

1. Hold samme fleksibilitet om vinteren og sommeren.

2. Liten fargeforskjell for hver batch.

3. Utmerket kvalitet på blekk og aldri farge i fargen.

4. Fargen inneholder alle de faste som rød, grå, hvit, svart, gul og så videre, og også alle trekornfarger inneholder som lønn, bøk, valnøtt, kirsebær, eik, wenge og så videre.

5. Fargevirkningen kan også avvikes i høyglansfarge, glansfarge og mattfarge.

6. Ingen boble på overflaten av kantbåndene, og tekstur er veldig tydelig.

7. Ikke hvitaktig mens du trimmer.

8. Fantastisk kvalitet på primer, homogen og aldri faller fra møblene.

9. Veldig god ettersalgs service, og har en kraftig kvalitetskontroll evne i produksjonen. Du kan returnere varene fritt hvis det er noe kvalitetsproblem for din bestilling.
Vi gjør vår virksomhet med hjerte og sjel, vi kan garantert garantere vår kvalitet og mest fornuftige priser, varme varme hilsener til alle selskaper og velkommen alle venner rundt verdener, takk for at du blar gjennom våre produkter, din
Krev vil være våre beste gaver og vi vil gjøre vårt beste for deg, Gud gjør oss til å komme sammen!


Som en profesjonell produsent og leverandør, er SHANGHAI GLORY HARDWARE engasjert i produksjonen, og markedsføring av møbler beslag PVC kantbånd rundt om i verden.

Etter mange års utvikling har vi nå et team av profesjonelt personale og mange dyktige medarbeidere. Samtidig er vi utstyrt med mange avanserte produksjonslinjer. Kvaliteten på våre produkter oppfyller nasjonal standard, så våre produkter selges godt på hjemmemarkedet og utenlands.

Velkommen alle bedriftskunder for ytterligere interessant, for vi er fabrikk vi kan hjelpe deg med å løse problemene i kvalitet og produktprosess, vær gjerne kontakt oss!


  SHANGHAI GLORY HARDWARE en profesjonell produsent og designer i møbler innredning i Shanghai, Kina. Alle våre produkter er i overensstemmelse med internasjonale kvalitetsstandarder og er verdsatt på en rekke markeder rundt om i verden.
  Produktene omfatter hovedsakelig kabinettslange , skuffglass , kulelager , skuffelåse , håndtak , kasterhjul , sofaben , garderobesystem , PVC-kantbånd , kjøkkenkurv etc. Med 15 års erfaring i maskinvareindustrien, tilbyr vi tilpassede løsninger og en -stopp service for deg, leverer vi 10 serier, inkludert 3000 elementer av møbler maskinvare.
  Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer!

Mer informasjon om PVC EDGE BANDING   http://www.gloryhardwarechina.com/edge-banding/pvc-edge-banding/