Hjem > Nyheter > Innhold

Garderobe Skyvedør

Apr 10, 2017

Product Detail

Grunnleggende informasjon

· Modell NO.:MY09

· Opprinnelse: Kina

· HS-kode: 94035099

produktbeskrivelse

Skyvedør garderobe

Materiale: Aluminium, trefiberplate
Gjelder: Bed room

Dette er en skyvedør garderobe, skyvedører systemer er ideell for små rom. De åpne ikke inn i rommet, så de vil ikke krenke unødvendig på dyrebar plass. I tillegg kan det være helt innlemmet som en del av rommet.

Vi kan produsere garderobe i forskjellige typer spesifikasjoner og farger ved kundenes forespørsler. Vi tar gjerne imot tilpasning, OEM er akseptabelt.


    SHANGHAI GLORY HARDWARE en profesjonell produsent og designer i møbelbeslag i Shanghai, Kina. Alle våre produkter er i samsvar med internasjonale kvalitetskrav og er høyt verdsatt i en rekke markeder rundt om i verden.
    Produkter er hovedsakelig   kabinett hengsel , uttrekksenheten , kulelager lysbilde , skuff lås , håndtak , styrehjul , sofa ben , garderobe system , PVC kant banding , kjøkken kurv etc. Med 15 års erfaring i hardware industrien, gir vi tilpassede løsninger og ett stopp tjeneste for deg, er vi leverer 10-serien, inkludert 3000items møbler maskinvare.
    Pls gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer!

Mer informasjon om Garderobe Sliding System     http://www.gloryhardwarechina.com/wardrobe-system/wardrobe-sliding-system/