LED Kjøkken Puck Counter Lighting

LED Kjøkken Puck Counter Lightings er en serie produkter utviklet basert på belysning og dekorative applikasjoner. Det er en vakkert oksidert aluminiumslegeringslampe laget av presis CNC-dreiebenk.

Produktdetaljer

image001.jpg

Introduksjon:

spesifikasjoner


Navn

LED Kjøkken Puck Counter Lighting

Modell

1207

makt

2.1W

Spenning

DC12V

Led type

Smd3014

Led nummer

21pcs

Imitasjonsvinkel

180 grader

Størrelse:

72 * 10mm

Pakking

1 stk i en polybag, deretter 100 stk i en eksportkartong

MOQ

100stk

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet, Tyskland kvalitet

garantert

2 år fra Salg

detaljer:

LED Kjøkken Puck Counter Lightings er en serie produkter utviklet basert på belysning og dekorative applikasjoner. Det er en vakkert oksidert aluminiumslegeringslampe laget av presis CNC-dreiebenk. Denne typen armatur er en ideell kilde til lys for hjemme og kommersiell belysning, med funksjonen til å erstatte tradisjonelle lyskilder.

Egenskaper:

1. Det er ikke noe mørkt sted i armaturet når det er opplyst. Den har en unik synkende termisk emballasje teknologi, slik at lystransmittansen er opptil 90%, og har et ekstremt lang levetid.

2. LED-kjøkkenet Puck Counter Lighting vedtar importert nanodiffusjonslampe med høy lysstyringskoeffisient, som sikrer høy lyseffekt og ren lysfarge.

3. Lygtekroppen er støpt av høy kvalitet av aluminium, og overflaten er anodisert, noe som er vakkert og fasjonabelt.

4. Torus er behandlet med utsøkte høydepunkter og vil ikke falme.

5. Produktet vedtar PMMA diffusjonsplate, høy lystransittans, anti-tåke og antirefleks. Lyset det gir, er mykt og behagelig.

image003.jpg

Applikasjon:

LED-belysningen kan brukes til lokal belysning som skap, vindusskap, displayskap etc.

Relaterte produkter:


Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk ledet kjøkken puck counter belysning fra Glory Hardware, som er kjent som en av de profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel