Led Strip Lights Under Cabinet

Led Strip Lights Under Cabinet har en ren aluminium bunnspor. Utseendet er utsøkt og slitesterkt, og presisjonsaluminiumet er ikke lett å oksidere og misfarges, og utseendet er elegant.

Produktdetaljer

Beskrivelse:

Led Strip Lights Under Cabinet har en ren aluminium bunnspor. Utseendet er utsøkt og slitesterkt, og presisjonsaluminiumet er ikke lett å oksidere og misfarges, og utseendet er elegant. LED-lampens perler er krystallklare og har en visningsvinkel på 30 °, som direkte kan belyse hele gjenstanden som skal lyse. Den effektive belysnings lengden er mye større enn den effektive belysningsbredden. LED-belysningsarmaturer som erstatter tradisjonelle lamper som fluorescerende rør og neonlys.

Dette produktet er laget av importerte lampekuler, med høy lysstyrke, lavt lys forfall og god lysfarge. Den er laget av et aluminiumsubstrat med utmerket varmespredningsytelse, noe som er mer effektivt for å redusere lysdempingen til et minimum. Dette produktet er vakkert og praktisk, energibesparende og ingen astigmatisme. Lampelegemet har et lite slakkutrymme og er enkelt å installere.

spesifikasjoner


Navn

Led Strip Lights Under Cabinet

Modell

15115

makt

0.36W

Spenning

DC4.5V

Led type

Smd2835

Led nummer

9pcs

Imitasjonsvinkel

105degree

Størrelse:

80 * 25mm

Pakking

1 stk i en polybag, deretter 10 stk i en eksportkartong

MOQ

500pcs

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish 48 timer salt test, Tyskland kvalitet

garantert

2 år fra Salg

Egenskaper:

1. Lyskilden vedtar den originale importerte lysdioden, og ytre hylster vedtar 6063-T5 aluminiumsmateriale, som har utmerket varmespredningsytelse.

2. Den kalde lyskilden vil ikke generere varmestråling til elementene blir belyst, slik at varene ikke blir skadet av varme.

3. Led Strip Lights Under kabinettet kan forhindre blending, lysprojeksjonsvinkelen er nøyaktig, og det oppstår ingen lysforurensning.

4. Den har høy lysstyrke, energibesparelse og lang levetid.

5. Det har ingen stroboscopic, slik at folks øyne ikke vil trøtthet.

6. Produktets fargegjengivelse er god, kan vise nøyaktig håndverk og ekte farge på varene.

7. Strip lyset stil er utsøkt, lavspenning strømforsyning, trygt og miljøvennlig.

Gjeldende steder:

Denne striplampen kan brukes ikke bare i hjemmet, men også i kjøpesenteret, velge farge- og fargetemperaturen i henhold til de viste elementene, bedre modifisere varene og gjøre varene mer raffinert og vakkert.

Led Strip Lights Under Cabinet er egnet for smykker butikker, gallerier, innendørs bildeutskrift, optiske butikker, kunsthaller, ulike utstillingshall belysning og andre anledninger som krever aksent belysning.Relaterte produkter:

Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk led strip lys under kabinett fra Glory Hardware, som er kjent som en av de profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel