Trådløs under kabinettbelysningslampe

Det er en slags grønne produkter at det gir ingen forurensning, ingen karbondioksid og ingen UV-stråling, som fremmer å beskytte miljøet og menneskekroppen.
Ved å vedta LED-teknologien, er den tilgjengelig for å gi det milde og behagelige lyset med lavt energiforbruk som er ganske energibesparende, og bidrar til å spare kostnaden for strømregningen.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Den trådløse underkabinettlysene er LED-lampen som er spesielt designet for garderoben, slik at du enkelt kan sortere klærne og plukke opp de rette klærne du vil ha.

-Adopsjon av LED-teknologien, den er tilgjengelig for å gi det milde og behagelige lyset med lavt energiforbruk som er ganske energibesparende, og bidrar til å spare kostnaden for strømregningen.

-Det er en slags grønne produkter som det produserer ingen forurensning, ingen karbondioksid og ingen UV-stråling, som fremmer å beskytte miljøet og menneskekroppen.

-Designet med liten størrelse og lett vekt, er det lett å bevege seg og bære siden det tar opp lite plass som kan spare penger, energi og tid

- Med den vitenskapelige og ergonomiske utformingen er den praktisk å bruke med enkel betjening, som også er lett å vedlikeholde, og forlenge levetiden.

- Produsert med gode standarder, har Wireless Under Cabinet Lighting Lights overlegen kvalitet som er i stand til å oppfylle de internasjonale kravene til ISO9002 og SGS.

spesifikasjon

Navn

Engros Led Closet LightLed Klær Garderobeskap Belysning

Modell

13101

Makt

5-12W

Spenning

DC12V

Led type

Smd4041

Led nummer

33-81pcs

Imitasjonsvinkel

180 grader

Størrelse:

(400-900) * 40 * 9.5mm

Pakking

1 stk i en polybag, deretter 100 stk i en eksportkartong

MOQ

500pcs

Sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet, Tyskland kvalitet

garantert

2 år fra Salg


Forespørsel