Led Under Cabinet Lighting

Ved å vedta LED-teknologien er den tilgjengelig for å spare energi, slik at den direkte kan omdanne strøm til lys med lavt energiforbruk, noe som kan redusere kostnadene for strømregningen sterkt. Det er en slags grønne produkter at det produserer ingen skadelige stoffer og ingen UV-stråling, som fremmer å beskytte miljøet og ikke skade menneskekroppen.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-The Led Under Cabinet Lighting er spesielt designet for kabinettet til å lyse opp plass at du kan se tingene tydelig for å få de riktige tingene.

-Adopsjon av LED-teknologien, den er tilgjengelig for å spare energi, slik at den direkte kan konvertere strømmen til lys med lavt energiforbruk, noe som i stor grad kan redusere kostnadene for strømregningen.

-Det er en slags grønne produkter at det produserer ingen skadelige stoffer og ingen UV-stråling, som fremmer å beskytte miljøet og ikke skade menneskekroppen.

- Med den vitenskapelige og ergonomiske designen, er den praktisk å bruke med enkel betjening. I tillegg er det lett å vedlikeholde og rengjøre, noe som i stor grad kan forlenge levetiden.

-Elektant utseende, det er fasjonabelt og attraktivt som kan gjøre skapet lyst og vakkert. Og det er slitesterk med slitestyrke at den kan brukes i lang tid.

-Bruket med strenge krav, Led Under Cabinet Lighting har overlegen kvalitet, noe som er et godt alternativ for å gi den lyse belysningen.

spesifikasjon

Navn

Engros Led Innebygd Belysning Under Kabinett Led LightingLed Kabinettbelysning Under Kabinettbelysning Led Under Cabinet Lighting

Modell

13104

makt

2.2-5.6W

Spenning

DC12V

Led type

Smd2835

Led nummer

36-93pcs

Imitasjonsvinkel

180 grader

Størrelse:

(400-960) * 18 * 14 mm

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish 48 timer salt test, Tyskland kvalitet

garantert

2 år fra Salg

Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk ledet under kabinettbelysning fra Glory Hardware, som er kjent som en av profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel