Skyve Garderober Dører Hjul

Strukturen til dørhjulene i skyvedører er hovedsakelig sammensatt av flere komponenter av den nederste remskiven, den øvre remskiven, festeskruen og den nederste remskiven. Ytre rammen er laget av industriell ekstrudert aluminium, forkromet på overflaten, motstandsdyktig mot korrosjon og rust.

Produktdetaljer

Beskrivelse:

Strukturen til dørhjulene i skyvedører er hovedsakelig sammensatt av flere komponenter av den nederste remskiven, den øvre remskiven, festeskruen og den nederste remskiven. Ytre rammen er laget av industriell ekstrudert aluminium, forkromet på overflaten, motstandsdyktig mot korrosjon og rust. Den er laget av jern eller nylon og inneholder rullelager for jevn glidende og langvarig slitasje. Den lukkede konstruksjonen av boks er støvtett og de to anti-hoppe enhetene sikrer trygt og pålitelig når de skyves.

image002.jpg

spesifikasjoner


Navn

Skyvbare garderober Dører hjul

funksjon

For skyvedør av garderober

Modell

JPR50300

Materiale

Stål / nylon

Bli ferdig

Sink / hvit farge

Laster vekt

60kgs

Pakking

1 stk i en polybag, deretter 100 stk i en eksportkartong

MOQ

1000pcs

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish 48 timer salt test, Tyskland kvalitet

garantert

2 år fra Salg

Egenskaper:

1. Lagrene som brukes i fremstillingen av dekselet til glidende garderobeskap er flerlags komposittlagre, det ytre laget er en slitesterk nylonbøsning med høy styrke og nylonoverflaten er veldig glatt og har ingen prismatiske fremspring.

2. Den indre kulebraketten er også en nylonstruktur med høy styrke, noe som reduserer friksjon og forbedrer smøreytelsen til lageret.

3. Lagerkonstruksjonen til lageret er stålkonstruksjon. Denne utformingen kan effektivt redusere støynivået under glideprosessen av remskiven og gjøre remskiven unødvendig å bli tatt vare på.

Erstattelsesmetode:

(1) Ta en ramme og en nedre tetning og fest dem med en skrue. Sett den faste rammen på bakken og ordne skyvedøren på rammen.

(2) Sett inn en annen ramme direkte inn i den ordnede skyvedøren, vær oppmerksom på stillingen som sitter fast og styr styrken; Fest deretter den nederste tetningen og rammen med skruer.

(3) Når du sniker inn i den øvre tetningen, kan den festes med skruer og den øvre remskiven er festet. Fullfør og kontroller om installasjonen er riktig.

(4) Når de øvre og nedre skruene er festet, bruk trekkskruene for å fikse den nedre remskiven i nedre tetningen.

Relaterte produkter:

Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk skyvedører dører hjul fra Glory Hardware, som er kjent som en av de profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel