Garderobeskjerm Sliding Door Track System

Robust konstruksjon som er laget av stål eller nylon med høy styrke, er gjenget med lang livssirkel som den kan brukes om og om igjen. Dessuten er det miljøvennlig uten forurensning, og sørger for det grønne og sunne arbeidsmiljøet.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

-Skytteglasset er hovedsakelig designet for å skyve døren til garderober med liten innsats, noe som i stor grad kan spare kostnad, tid og energi at den kan bære den høye lasten opp til 60 kg kapasitet.

-Det er designet med liten størrelse og lett vekt som er bærbar med enkel transport som du enkelt kan flytte produktet. Og det er enkelt å bruke og installere med enkel betjening.

-Stritt konstruksjon som er laget av stål eller nylon med høy styrke, det er gjengjeld med lang livssirkel at den kan brukes igjen og igjen. Dessuten er det miljøvennlig uten forurensning, og sørger for det grønne og sunne arbeidsmiljøet.

-Med utsøkt håndverk er det fasjonabelt med det elegante utseendet, samt en jevn overflate uten burrs at den er ganske ergonomisk, og som er i stand til å forbedre den komfortable og praktfulle bruken.

-Developert av den internasjonale og autoritative sertifiseringen av ISO9002 og SGS, har garderobeskjermdørsporingssystemet god kvalitet med slitestyrke, noe som er et smart valg.

spesifikasjon

Navn

Engros Hanging Rail Garderober Med Skyvedører Dører Garderobeskap Skyvedørssystem Rollers For Skyvedører

funksjon

For skyvedør av garderober

Modell

JPR50300

Materiale

Stål / nylon

Bli ferdig

Sink / hvit farge

Laster vekt

60kgs

Pakking

1 stk i en polybag, deretter 100 stk i en eksportkartong

MOQ

1000pcs

sertifikat

ISO9002, SGS

Fordeler:

Høy kvalitet finish 48 timer salt test, Tyskland kvalitet

garantert

2 år fra Salg


Velkommen til engros høy kvalitet og slitesterk garderobe skyvedør spor system fra Glory Hardware, som er kjent som en av de profesjonelle produsenter og leverandører i Kina for sine kvalitetsprodukter og fremragende service. Hvis du er interessert i det, vennligst kontakt vår fabrikk.
Forespørsel